New Automation Technology

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar. De Beckhoff filosofie van de “New Automation Technology” staat voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen die wereldwijd in een grote verscheidenheid van verschillende toepassingen worden gebruikt, gaande van CNC-gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering.


Beckhoff België

Beckhoff heeft een hecht verkoopnetwerk met vestigingen en verdelers over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Beckhoff België, Beckhoff Automation bvba, is gevestigd in Lummen. De bedrijfsleider is Patrick Gielis. Naast verkoop en technische ondersteuning staat er ook een opleidingscentrum ter beschikking van de klanten. Beckhoff België garandeert vakbekwame ondersteuning en advies aan klanten.

Beckhoff Automation

Hoofdkantoor

916 million € (+13 %)
Omzet verloop 2018
4,300
Personeelsbestand
38
Dotterbolag/
Försäljningskontor
22
Verkoops-/technische kantoren Duitsland
over 75
Verdelers wereldwijd
Omzet verloop 

Omzet verloop

Wereldwijde aanwezigheid op alle continenten
Wereldwijde aanwezigheid op alle continenten

De centrale afdelingen van Beckhoff , zoals de ontwikkeling, productie, administratie, distributie, marketing, support en service bevinden zich in het hoofdkantoor van Beckhoff Automation GmbH & Co. KG in Verl, Duitsland. Snel groeiende aanwezigheid in de internationale markt vindt plaats via dochterondernemingen. Via het wereldwijde samenwerking met partners, wordt Beckhoff vertegenwoordigd in meer dan 75 landen.

PC gebaseerde sturingstechnologie
PC gebaseerde sturingstechnologie

Sinds het bedrijf in 1980 is opgericht, is de voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten en oplossingen die op PC gebaseerde besturingstechniek gebruiken de basis van het voortdurende succes van Beckhoff geweest. Veel standaarden in de automatiseringstechniek die vandaag als vanzelfsprekend worden beschouwd, werden door Beckhoff in een vroeg stadium geconcipieerd en succesvol op de markt geïntroduceerd. De Beckhoff filosofie voor PC-besturing en de uitvinding van het Lightbus-systeem, de busklemmen en TwinCAT automatiseringssoftware vormen mijlpalen in de automatiseringstechniek en zijn als hoogperformante alternatieven voor de traditionele besturingstechniek aanvaard. EtherCAT, de realtime Ethernet-oplossing, stelt vooruitziende, hoogperformante techniek voor een nieuwe generatie besturingsconcepten met technologische voorsprong beschikbaar.