IPC, I/O, Motion and Automation

Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware.

 

 
Beckhoff | The IPC Company
The IPC Company

Beckhoff levert de juiste industrie-PC voor elke toepassing. Hoogkwalitatieve componenten gebaseerd op open standaards en de sterke constructie van de kast van het toestel zorgen ervoor dat de industrie-PC’s ideaal zijn uitgerust voor alle besturingsvereisten. Embedded PC’s stellen modulaire IPC-techniek in miniatuurformaat beschikbaar voor DIN-railmontage. Naast hun toepassing in automatisering zijn de Beckhoff industrie-PC’s ook ideaal geschikt voor andere taken – waar ook betrouwbare en robuuste PC-technologie vereist is.

 
Beckhoff | The I/O Company
The I/O Company

Beckhoff heeft de juiste techniek voor elk signaal en elke veldbus. Beckhoff levert een compleet assortiment veldbuscomponenten voor alle gebruikelijke I/O’s en meer dan 15 belangrijke veldbussystemen. Met de busklemmen in veiligheidsklasse IP 20 en de veldbusboxmodules in IP 67, is een volledig assortiment voor alle belangrijke signaaltypes en veldbussystemen beschikbaar. Naast de klassieke veldbussystemen opent de hoogperformante EtherCAT-techniek een geweldig, nieuw potentieel voor besturingstechniek gebaseerd op EtherCAT Klemmen, EtherCAT Box en EtherCAT Plug-in Modules.

 
Beckhoff | The Motion Company
The Motion Company

Beckhoff aandrijftechniek vormt een volledig en modern aandrijfsysteem door de Motion-Control-oplossingen van de automatiseringssoftware TwinCAT te combineren. De op PC-gebaseerde besturingstechniek van Beckhoff is optimaal uitgerust voor een- en meerassige positioneringstaken met zeer dynamische vereisten. De servoversterkers van de series AX5000 en AX8000 meerassig servo systeem met krachtige EtherCAT-systeemcommunicatie bieden een maximum aan prestaties en dynamiek.
Servomotoren met One Cable Technology, die voeding en feedback systeem in een standaard motorkabel combineert verminderen materiaal en inbedrijfstelling kosten. Het aandrijfsysteem XTS (eXtended Transport System) vervangt de klassieke mechanische systemen door innovatieve mechatronica. Het maakt individuele product vervoerstoepassingen mogelijk met een continue materiaalstroom.

 
Beckhoff | The Automation Company
The Automation Company

Beckhoff biedt uitgebreide systeemoplossingen in verschillende performantieklassen voor alle automatiseringsgebieden. De Beckhoff besturingstechniek is modulair – van hoogperformante industrie-PC’s tot mini-PLC’s – en kan nauwkeurig aan de respectieve toepassing worden aangepast. De TwinCAT automatiseringssoftware integreert real-time besturing met PLC-, NC- en CNC-functies in een afzonderlijk pakket. Alle Beckhoff controllers worden geprogrammeerd door gebruik te maken van TwinCAT overeenkomstig met de internationaal erkende IEC 61131-3 programmeerstandaard.